Izberite stavnico in se prijavite na 1xBet registration strani

1xBet je stavnica s sedežem v Rusiji in s Curacao licenco, ki deluje že od leta 2007. Gre za ugledno in uveljavljeno stavnico s spletno platformo, ki je osredotočena na stave in predvsem na prenose tekem v živo, poleg tega pa nudi tudi casino igre in ostale vrste iger. Primerna je tako za začetnike, kot za izkušene igralce. Registracija v 1xBet stavnico se vam izplača predvsem zaradi velike ponudbe bonusov, preproste prijave, velikega števila valut in načinov pologov ter dvigov.

Registracija na 1xBet stavnico je zelo hitra in preprosta. Pojdite na angleško spletno stran 1xBet, če pa vam te ne deluje, za dostop do strani 1xBet uporabite VPN. Stran je v angleščini, ker zaenkrat v slovenskem jeziku še ne obstaja. Ko vstopite v stran, v desnem zgornjem kotu kliknite zeleno obarvan okvirček “Registration”, ki vas bo nato popeljal na stran za vnos podatkov za registracijo.

Pridobite Svoj Bonus

1xBet registracija – možnost različnih načinov registracije

Ko vstopite na stran za registracijo, so vam na voljo različni načini, ki so:

  • Z enim klikom
  • S telefonsko številko
  • Preko elektronskega naslova
  • Preko socialnih omrežij

Pri tem pa seveda ne pozabite na vašo promocijsko kodo, saj lahko prejmete bonus z visokim zneskom.

Pridobite Svoj Bonus

1xBet registracija z enim klikom

Je najhitrejši in najenostavnejši način registracije na spletu. Opravite jo tako, da po tem, ko kliknete na zelen okvirček »registracija«, izberete prvi zavihek, kjer piše registracija z enim klikom. Nato izberete valuto, državo ter 1xBet promocijsko kodo. Ko končate z vnašanjem podatkov, boste registrirani in lahko nadaljujete z vplačili.

Pridobite Svoj Bonus

Ustvarjanje računa preko telefonske številke

Vnesete telefonsko številko, nato boste prejeli potrditev na vaš mobilni telefon, po tem pa sledi še vnašanje ostalih podatkov v račun in registracija je končana.

Pridobite Svoj Bonus

1xBet registracija preko elektronske pošte

1xBet registracija

Gre za najdaljši način, a je najbolj zanesljiv. Če se odločite za to metodo, vam po avtorizaciji ne bo potrebno izpolnjevati profila. Izberete tretji zavihek za prijavo z e-mailom, vnesite ime, priimek, telefon, geslo, lahko pa vnesete tudi promocijsko kodo.

Nato boste morali izpolniti obrazec. V svoj poštni nabiralnik boste prejeli potrditveno sporočilo, ki ga odprete in potrdite. Prednost je ta, da boste povezani z elektronsko pošto, kamor prejemate obvestila o vašem računu. Če ne želite uporabiti načina prijave preko socialnih omrežij ali telefonske številke, je e-mail prijava prava izbira za vas.

Pridobite Svoj Bonus

Registracija z uporabo socialnih omrežij

Prav tako, kot prijava z enim klikom, je prijava preko socialnih omrežij hiter in preprost način prijave. Če ste zvest uporabnik socialnih omrežij ali jih želite uporabljati v zvezi s socialnimi omrežji, je to odlična izbira. V procesu prijave izberite četrti zavihek, izberete valuto vplačil in državo, nato pa se prijavite preko kateregakoli družbenega omrežja, kot so Facebook, Google+, Yandex, Telegram in drugi. Po tem vnesete ostale potrebne podatke za vaš profil ter se povežete z elektronskim naslovom in mobilnim telefonom.

Pridobite Svoj Bonus

1xBet registration in bonusi pri prijavi preko socialnih omrežij

Pri prijavi preko socialnih omrežij pa NI mogoče v celoti koristiti bonusov za dobrodošlico, ki jih 1xBet ponuja ob prvi prijavi. To pomeni, da koriščenje 130 EUR ob pologu 130 EUR ali več ni možno, tisti, ki se prvič prijavljajo, pa bodo na svoj račun lahko prejeli le 1xBet bonus do 100 EUR.

Pridobite Svoj Bonus

Kaj sledi po tem, ko je 1xBet registracija opravljena

Kaj sledi po tem, ko je 1xBet registracija opravljena

Ko ste izbrali eno izmed metod registracije in jo opravili, nato za prijavo v vaš račun kliknite gumb, ki se nahaja na zgornjem delu spletne strani 1xBet.

Glede na predhodno izbrano metodo prijave, vnesite elektronski naslov, ID svojega profila, številko mobilnega telefona ter geslo. Če se prijavljate preko socialnih omrežij, vam ID-ja in gesla ne bo potrebno vnašati, saj je 1xBet račun povezan z ID-jem in geslom izbranega socialnega omrežja.

Ko ste prijavljeni, lahko opravite svoj prvi polog. Višino pologa izberete sami, ob tem pa bodite pazljivi na bonuse, ki jih lahko koristite glede na vplačan znesek. Za prvo vplačilo prejmete bonus enak znesku depozita do največ 100 EUR. Spletna igralnica 1xBet omogoča pologe v veliko valutah, celo kripto valutah.

Podpira veliko vplačilnih načinov s karticami, med katerimi imate prost izbor. Te so Visa, Mastercard, Maestro, bančna nakazila, Neteller, Skrill, Trustly, Paypal, Payeer, Bitcoin, Trustpay Boku, PaysafeCard, Ecopayz, Entropay in Perfect Money. Za izplačila pa lahko uporabljate bančni transfer, Maestro, Visa, Bitcoin, PaysafeCard, Ecopayz, Mastercard, Skrill, Neteller, Entropay, Payeer, Paypal in Trustly in druge.

Pri svojem prvem pologu igralci ne pozabite na promocijsko kodo za koriščenje bonusov, če želite na vaš račun prejeti dodatna sredstva.Pridobite Svoj Bonus

Kako koristna je bila ta objava?

Kliknite na zvezdo, da jo ocenite!

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Zaenkrat še ni glasov! Bodi prvi, ki bo ocenil to objavo.

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

17 − trinajst =